10 zseniális ötlet, hogy hétköznapi tárgyakat teljesen másképp használj fel

Próbáltad már valaha fogkrémmel tisztítani az autód fényszóróit? Higgy nekünk, jobb mint bármilyen boltban vehető tisztítószer! A kreativitásnak semmi nem szabhat határt.


loading...

Ha azt gondoltad eddig, hogy a hétköznapi tárgyak csak egy dologra használhatók, akkor nagyon tévedsz. Nézd meg az összeállítást arról mi minden másra is lehet használni hivatalosan nem arra szolgáló tárgyakat!

1. Fürdősapka tökéletesen alkalmas cipők tárolására és szállítására, és még csak be sem büdösödik.2. Mágnescsík a fürdőbe, az apró fém tárgyakhoz3. Befőtt kinyitása kanállal. Ha hallod, hogy ment levegő a tető alá, már gyerekjáték lesz!4. Ha használt ruhákat kell vinned a bőröndödben, tegyél közéjük szappant, így elkerülheted a kellemetlen szagot.5. Egy gemkapoccsak könnyen megtalálhatod a ragasztó végét.6. Tojástartó karácsonyi díszeknek7. Franciamanikűr egy gumiszalaggal vagy celluxszal.8. Konzerveknek szerezz be egy irattartót a konyhába.9. Gyors olló élezéshez vágj le néhány alufólia csíkot10. Használ festéshez alufóliát a kilincseken, sőt összegöngyölve még üveget is tisztíthatsz vele.
Videó Ajánlóloading...
MEGOSZTÁS:
Címke: