A halott nő meglátogatta testvérét álmában és nyomra vezette az eltűnt telefonjával kapcsolatban

A legtöbb ember szereti azt hinni, hogy nincsenek paranormális és természet feletti jelenségek. Vannak azonban emberek, akik esküsznek a létezésében, miután olyat tapasztaltak, amit mással nem lehet megmagyarázni.


loading...

Nincs tudományos magyarázat és minden megkérdőjelezhető. A vita igen élénk, de a következő történet a paranormális jelenségek létezését támaszja alá.

A 20 éves Emily Clark elkötelezetten tanulta az ápoló szakmát a Georgia Southern Egyetemen. Gyönyörű volt, gondoskodó és közeli kapcsolatot ápolt szüleivel Karennel, Craiggel és fiatalabb húgával, Haileyvel.

Mint a legtöbb technológiához értő fiatal, ő is számtalan fotót és videót készített telefonjával. Gyakran dokumentálta a mindennapi életét, szüleivel és barátjával, Neallel.

Egy alkalommal, amikor öt másik ápoló tanuló társával az egyetem felé utaztak, hogy elérjék álmaik karrierjét, egy vontató tréler a járművükbe rohant a Georgia állambeli Savannah autópályájáján.

A szörnyű tragédiát követően, 2015 áprilisában a család
magához vette vette volna Emily telefonját, amin az összes legújabb fotó volt a lány életéről, azonban a telefon eltűnt.

Egy éjszaka Emily megjelent húga, Hailey álmában, és elvezette az elveszett telefon helyszínére. Hailey felébredt és elújságolta a szüleinek, hogy tudja, hogy a telefon még mindig a baleset helyszínén van, azonban a szülők szerint ez lehetetlen, hiszen a tűzben minden odalett.

Hat hónappal Emily halála után, a rendőrség felhívta a családot, hogy egy telefont találtak a baleset helyszínén. Pontosan ott, ahol Hailey álmodta.
Videó Ajánlóloading...
MEGOSZTÁS:
Címke: