A rózsaszín Himalája só 6 jótékony tulajdonsága

A sót évezredek óta természetes ételízesítőként használják és nélkülözhetetlen az élet szempontjából. A Himalája sókristály a Földön elérhető legtisztább só, mely 84 olyan összetevőt tartalmaz, amit az emberi test is. Az elképesztő értékének köszönhetően orvosok ajánlják mindennapi fogyasztásra.


loading...

Íme a 6 fontos előnye a rózsaszín Himalája sókristálynak

1. Gazdag ásványi anyagokban
A Himalája só 84 ásványi anyagot tartalmaz, mely segít az esetleges ásványi anyag hiányokat pótolni a szervezetben. A Himalája só jelentős mennyiséget tartalmaz jódból, magnéziumból, cinkből, vasból és kalciumból.

2. Méregtelenít
A Himalája só lenyűgöző ásványi anyag tartalmának köszönhetően kiválóan alkalmas külső méregtelenítésre. Alig találhatsz alkalmasabb sót tisztító fürdőzéshez. Ásványi anyagai és negatív töltésű ionjai könnyen áthatják a bőrt, ezáltal tisztítják és méregtelenítik a testet. A frissesség és megújultság érzése még órákkal később is érezhető.

3. Vérnyomáscsökkentő
A kutatások alapján a Himalája só drámaian képes csökkenteni a vérnyomást, miközben elősegíti a jobb kerintést. A megfelelő mértékű sófogyasztás segít, hogy e kettős előnyben részesülj.

4. Légúti gyógyító
Forró vízben feloldva és gőzét belélegezve kitisztítja a légutakat és az arc üregeit. Segít a légzőszervi bántalmak kezelésében, beleértve az asztmát is.

5. Szabályozza az alvást
Kiegészítve rózsaszín sóval a mindennapi étkezést, sokat tehetsz a testedért és lelkedért egyaránt. A só megadja, amire éjszaka a szervezetednek szüksége van.

6. Karban tartja az ereket
A Himalája só segíthet helyrehozni az artériák falát, és akár a seprűvénák is javulnak hatására.
Videó Ajánlóloading...
MEGOSZTÁS:
Címke: