Ez az, amit a nők valójában akarnak a férfiaktól

Mind tudjuk, hogy mi az az egy dolog, amire a férfiak vágynak. Azonban a nők szintén csak egy dolgot szeretnének. Ez pedig az érzelmi biztonság. Így mindenképp boldoggá tehetsz egy nőt.


loading...

Természetesen azért van még egy-két dolog, amit a nők még elvárnak:


1. Légy következetes a szavaiddal.

Ha egyszer azt mondod neki, hogy szereted, akkor a következő pillanatban ne vágd hozzá, hogy egy ribanc. Lehetsz mérges, de a szavaknak nagy ereje van, úgyhogy inkább kedvességgel és szeretettel irányulj felé.

2. Légy következetes a figyelmeddel.
A kommunikáció kétirányú út, azonban ha úgy érzi nincsen meghallgatva, akkor könnyen bizonytalannak érezheti a kapcsolatotokat. Hallgasd meg, és merj ellent mondani, akkor látni fogja, hogy fontos az, amit mond neked.

3. Légy következetes a tetteiddel.
A szavaknak és a tetteknek találkozniuk kelk egy ponton. Legyél vele mindig őszinte, ne rejtegess előle semmit. A bizalmat cselekvéssel is ki kell hangsúlyozni.

4. Légy következetes az igazsággal.
Ha látja, hogy füllentesz egy apróságról az anyukádnak, akkor azt gondolhatja, hogy később majd ugyanígy cselekszel majd vele is. Ha mindenkivel őszinte vagy, látni fogja, hogy természetből adódóan megbízható vagy.

5. Légy következetes a kötelezettségeiddel.
Ha valakinek megígértél valamit, ne változtasd meg a programod csak az ő kedvéért. Rosszul fog esni neki, de érezni fogja, hogy kiállsz magadért és így érte is ki fogsz majd állni később.
Videó Ajánlóloading...
MEGOSZTÁS:
Címke: