Ócska kanapét vettek az egyetemisták 20 dollárért de egy özvegy óriási hagyatékát találták benne

2014-ben három egyetemista New York Állami Egyetemről 20 dollárért vásárolt egy öreg kanapét az Üdvhadseregtől. Az ülőalkalmatosság koszos és használt volt, de az egyetemisták albérletébe ez fért csak be.


loading...

Két hónappal később Reese, Cally és Lara filmet néztek a kanapén, amikor különös dolgot éreztek a párnákban.
A kanapé karfája alatt egy 20 dollárosokkal teli borítékot találtak, összesen 700 dollárnyit.
Egy kis kutakodás után további borítékokat ástak elő, összesen 40 ezer dollárt találtak.
Teljesen elképedtek, és mielőtt elkezdhették volna tervezgetni, hogy mire fogják elkölteni mesés kincsüket, egy nevet találtak a borítékon.
A következő napon megtalálták a telefonkönyvben a nevet és felhívták a számot. A lányok megfogadták, hogy mindenképpen visszaviszik a jogos tulajdonosának a borítékokat.

Amikor a lányok felkeresték a nőt, akié a kanapé volt, az elmesélte nekik, hogyan gyűjtögette a férje a pénzt a kanapé belsejében, 30 éven keresztül.
Miután a férfi meghalt, a nőnek gerincműtéte volt, és a kanapén kezdett aludni. A nagymama kérésére a nő lánya elvitte a kanapét az Üdvhadsereghez, és cserébe egy új ágyat szereztek be, anélkül hogy tudták volna: a kanapéban rengeteg pénz van eldugva. A nő hálája jeléül 1000 dollárt adott a megtalálóknak, akik a helyes utat választották.
Videó Ajánlóloading...
MEGOSZTÁS:
Címke: